Accessoires & snacks
voor honden


Ontdek alle benodigdheden die je hond nodig heeft in ons Flamingo-assortiment. Van accessoires tot snacks, van hondenmanden tot halsbanden en nog zoveel meer.

Welke hondenspullen heb je nodig?

In ons assortiment vind je alles om jouw hond of puppy te verwennen. Zo kan jij jouw chihuahua, labrador, Deense dog of om het even welk hondenras daartussen de beste zorgen geven. Maar welke hondenbenodigdheden heb je nu precies nodig om het jou en je hond zo comfortabel mogelijk te maken? Wij helpen je graag op weg met deze hondenspullen-checklist!

Hondenspullen voor de huisvesting

Allereerst mag een fluffy hondenmand, een hondenkussen of een bench niet ontbreken in jouw arsenaal hondenspullen. Ook je trouwe beestje verdient zoete dromen! Een bench is trouwens ook perfect voor de zindelijkheidstraining van puppyÔÇÖs.

Verder moet je beestje ook eten natuurlijk. Serveer hondenbrokken in stijl met een voerbak of drinkbak van Flamingo.

Hondenbenodigdheden voor buiten en onderweg

Heel wat honden en puppyÔÇÖs vinden frisse buitenlucht in de neus heerlijk. Een hondenhok of een ren zijn ideaal om je trouwe vriend buiten zÔÇÖn eigen plekje te geven.

Daarnaast heb je een aantal zaken nodig voor jullie dagelijkse wandeling. Zo hebben we halsbanden, leibanden, harnassen en rollijnen naar jouw smaak en jouw wens.

Ook op koude dagen is zoÔÇÖn wandeling het hoogtepunt van je hond zijn dag. En tenzij je trouwe vriend een sint-bernard, husky of Berner sennenhond is, heeft hij waarschijnlijk wel eens last van de kou. Voor die winterse wandelingen kan je hem een plezier doen met een hondenjas of -truitje.

Vergeet ook deze hondenspullen niet ...

Hondenspeelgoed zorgt voor de nodige beweging en gaat verveling tegen. Bij ons vind je leuke speeltjes voor elk hondenras. Of laat je hond zich eens uitleven in een hondenzwembad of een kennel.

Voor een heerlijke hondensnack doet je trouwe dier vaak alles. Het is dan ook de ideale manier om hem te trainen. Maak je keuze uit smulwaardige hondenkoekjes, hondensnoepjes of een hondenbeen voor uren kauwplezier en de nodige gebitsverzorging.

Passeer ook eens langs de afdeling verzorging. Een hondenborstel is meestal een must. Eventueel kan je aanvullen met een nagelschaartje, tekenpincet, hondenshampoo ÔÇŽ

Benodigdheden puppy

Bovenstaande spullen zijn een goede basis voor elke hond. Daarnaast hebben we bij Flamingo heel wat benodigdheden speciaal voor puppyÔÇÖs. Denk aan alles voor de zindelijkheidstraining, snoepjes en trainingssnacks, speelgoed, aangepaste shampoos en kammen. Met onze puppybenodigdheden geef jij jouw jonge woef alvast de beste start.

Kort samengevat

Je hond heeft een rustplek nodig zoals een hondenmand, kussen of bench. Hij zal ook moeten eten, dus denk aan een eet- en drinkkom. Je hebt een halsband/harnas nodig, een leiband en poepzakjes voor onderweg. Ook speelgoed & snacks zijn onmisbaar. 
Hondenspullen koop je bij een dierenwinkel, tuincentrum, of online. Flamingo is een groothandel voor hondenspullen en producten voor andere dieren zoals kat, knaagdier, vogel en meer. Onze accessoires koop je bij onze verdeelpunten in 55 landen.
Je hond zindelijk maken vraagt tijd en inzet. Met trainingsmatten, ook wel puppy pads genoemd, kan je jouw hond makkelijk zindelijk maken en blijft jouw interieur schoon. Ontdek zeker ons gamma voor de zindelijkheid van jouw hond.