Accessoires & snacks
voor katten

Hier vind je alles om goed voor je huistijger te kunnen zorgen, van een statige krabpaal om de klauwen te scherpen tot de noodzakelijke kattenbak. Of misschien kan je kat onze grote keuze aan snacks wel smaken?

 Alles voor jouw kitten of kat!

 
In de Flamingo-kattenwinkel vind je de mooiste producten voor jouw kitten of kat. Een grote krabpaal voor jouw Maine coon, een kattendrinkfontein voor jouw Britse Korthaar of een kattenborstel voor de vachtverzorging van jouw Ragdoll. Het assortiment spullen voor huistijgers is enorm! Krijg jij binnenkort een kitten en ben je op zoek naar de juiste kittenspullen? Ontdek alles wat je nodig hebt met deze kattenchecklist!

Krabpalen, kattenmeubels én zachte poezenmanden

Een belangrijk onderdeel van de huisvesting van jouw kat; een goede krabpaal! Een scratching kattenmeubel voor het aanscherpen van de nageltjes én voor het nodige plezier. Ontdek de mogelijkheden in onze categorie huisvesting en vind jouw ideale krabpaalkrabton of krabplank. Voor heerlijke warme relaxmomenten is een lekkere zachte kattenmand ook een echte aanrader.

Kattenbakken, kattenbakvulling en meer voor een goede hygiëne

Katten zijn hygiënische dieren, het is dan natuurlijk wel van belang dat de mogelijkheid er is. Een goede kattenbak of meerdere kattenbakken in huis is dan ook essentieel. Bekijk ook eens onze hoogwaardige kattenbakvulling met babypoeder. Hiermee voorkom je vervelende geurtjes in huis én houd je de kattenbak lekker fris.

Drinkfonteinen, voerbakken en de lekkerste kattensnacks

Schotel de lekkerste maaltijden voor in een kattenvoerbak of maak gebruik van een automatische voerbak voor jouw kat. Stimuleer het drinkgedrag van jouw kat met een handige drinkfontein voor katten. Of verwen jouw lieve kitten zo nu en dan met een lekkere kattensnack. In onze kattenwinkel vind je alles op het gebied van eten en drinken voor jouw spinnende vriend!

Speelgoed voor katten

Natuurlijk mogen leuke kattenspeeltjes niet ontbreken in jouw assortiment kattenspullen. In onze kattenwinkel vind je het leukste catnip kattenspeelgoed en de meest uitdagende beloningsspeeltjes voor katten. Maar hiernaast natuurlijk ook kattenhengelskattentunnels en speelballetjes voor jouw kitten of kat! Kortom, voor iedere huistijger is wel een leuk speeltje te vinden!

Op pad met je kat

Veilig op pad met je kitten of kat? Ontdek de handigste kattentransportbox of draagbare poezenmand voor onderweg. Ideaal voor een bezoekje aan de dierenarts of trimmer! Gaat jouw kat graag alleen op pad? Ook voor avontuurlijke padvinders vind je in onze kattenwinkel een scala aan producten. Een handig kattenriempje, een kittentuigje en natuurlijk alles voor de veiligheid onderweg.