Snacks


Snacks zijn niet alleen ideaal voor het trainen en belonen, maar ook om je hond te verwennen. Ontdek ons uitgebreide smulbuffet voor jouw fijnproever.

Heerlijke hondensnacks voor groot én klein!

Van gezonde hondensnacks tot krokante hondenkoek en van heerlijke hondenbotten en kauwstaven tot beloningssnoepjes. Voor iedere hond is een overheerlijke snack te vinden in het assortiment van Flamingo hondensnacks! Vind de lekkerste snacks voor jouw viervoeter; groot, klein, jong of al wat ouder. Want zeg nu zelf, we houden toch allemaal van een lekkernij op zijn tijd?

De voordelen van hondensnacks

Hondensnacks, op de eerste plaats zijn ze lekker voor jouw hond. Maar gezonde snacks zijn veel meer dan dat. Wist je dat een goede kauwsnack naast tijdverdrijf ook zorgt voor een optimale gebitsverzorging, lekkere snacks goed zijn voor de bandopbouw tussen jullie en dat puppysnoepjes je kunnen helpen bij het trainen van jouw pup? Gezonde hondensnacks bieden vele voordelen voor hond én baas. De voordelen van een goede hondensnack op een rijtje:
 • Je kunt je hond verwennen en belonen met lekker hondensnoep
 • Een lekkere snack zorgt voor vermaak en tijdverdrijf bij je hond of pup
 • Gebitsverzorging: het verwijdert tandplak en zorgt voor een frisse adem
 • Kauwsnacks leren je jonge hond of pup goed kauwgedrag aan
 • Veelvoudig kauwen geeft rust en zorgt voor een vrolijke kwispelstaart
 • Lekkere beloningssnacks helpen je bij het positief trainen van je hond

Verschillende soorten hondensnacks

Hondensnacks bieden dus erg veel voordelen. Zowel voor jezelf als voor de hond. Maar welke soorten hondensnacks zijn er verkrijgbaar? En welke snacks gebruik je in jouw situatie? Ontdek hieronder de verschillende soorten hondensnacks:

 • Kauwsnacks voor langdurig kauwplezier
 • Beloningssnacks als versterking tijdens trainingen
 • Natuurlijke hondensnacks voor gezonde smulpartijen
 • Hondenbotten en kluiven voor optimale gebitsverzorging
 • Hondenkoekjes en snoepjes als lekker tussendoortje
 • Hypoallergene hondensnacks voor de gevoelige hond
 • Puppysnacks voor jouw kleine pup of jonge hond

Hoeveel snacks mag mijn hond?

Een lekkere snack op zijn tijd moet zeker kunnen, maar het is wel aan te raden je hond beperkt snacks aan te bieden. Snacks voor de hond mogen de maaltijd niet vervangen en kunnen enkel worden gezien als extraatje. Wil je jouw viervoeter toch een keer extra verwennen? Doe dit dan in verhouding en geef eventueel wat minder brokken om balans te behouden. Bekijk ook zeker het voedingsadvies op de verpakking zodat je een goed inzicht krijgt wat een verantwoorde hoeveelheid is om aan te bieden.

Spelenderwijs snacken voor jouw hond

Om snacken nóg leuker te maken voor je hond kun je gebruikmaken van leuk snackspeelgoed. Deze speeltjes kan je vullen waardoor je hond écht zijn best moet doen om de snack te bemachtigen. Dit is niet alleen leuk, het draagt ook bij aan mentale uitdaging van de hond. Hiernaast gaat het verveling tegen omdat het zorgt voor het nodige vermaak. Uitdagende snackspeeltjes zijn verkrijgbaar voor groot en klein. Dus zowel jouw Deense dog als je Jack Russel pup kunnen vooruit met dit leuke snackspeelgoed!

Meer verwennerij voor jouw hond

Je viervoeter verwennen kan natuurlijk perfect met een lekkere hondensnack. Maar er is nog véél meer mogelijk om jouw hond heerlijk te verwennen. Wat dacht je van een lekker warme hondenmand of een superzacht en warm hondendeken. Een leuk hondenspeeltje of handige items voor onderweg. Het assortiment hondenbenodigdheden is eindeloos, scrol door de categorieën en ontdek de mogelijkheden voor jouw viervoeter!

Kort samengevat

Hondensnacks zijn natuurlijk héél lekker! Maar wist je dat de juiste snack veel meer voordelen biedt? Bijvoorbeeld op het gebied van gebitsverzorging of als hulpmiddel bij de opvoeding van je hond. Lees wat de juiste hondensnack kopen voor jullie kan betekenen. 
In ons rijkelijk én smakelijk assortiment hondensnacks is een snack te vinden voor iedere hond. Kauwsnacks, beloningssnacks en overheerlijke puppykoekjes zijn nog maar een greep uit het gamma Flamingo hondensnacks. Gegarandeerd smulplezier dus!
Deze snacks kenmerken zich door het gebruik van één enkele eiwitbron. Dit betekent dat deze snacks met name voor honden met allergieën razend populair zijn. Dit wil echter niet zeggen dat andere honden niet enthousiast worden van deze snacks, ze zijn namelijk tonglikkend lekker!
Een snack zo nu en dan moet kunnen, maar overdrijven is niet nodig. Bekijk altijd goed hoe jouw hond reageert op de snacks en hanteer de aanbevolen hoeveelheid. Wil je liever gaan voor gezond? Bekijk dan eens de mogelijkheden op het gebied van natuurlijke snacks.