Slaapplaatsen
voor jouw kat


Ontdek onze slaapplaatsen voor jouw kat, van zachte manden tot royale kattenhuizen en slaapzakken om heerlijk in te verstoppen.

Een kattenmand, iglo of hangmat? Comfort voor jouw kitten of kat!


Een fijne warme, comfortabele en rustige slaapplek. Dat willen we toch allemaal? Een kattenmandje is perfect om een warm slaapplekje in huis te cre√ęren voor jouw kitten of kat. Onze kattenwinkel staat boordevol slaapplaatsen voor jouw kat. Van een radiator hangmat tot een heuse katteniglo, bekijk en ontdek snel de mogelijkheden voor urenlang snoezelen!

De voordelen van een kattenmand voor jouw kat

De meeste katten zijn dol op warmte. Ze vinden dan ook de beste slaapplekjes in huis. In de zomerse zonnestralen op de vensterbank, op jouw favoriete plek op de bank of op het aanrecht voor de houtkachel. Wil je voorkomen dat jouw kat overal in slaap valt, bied hem dan zijn eigen plekje in huis. Een fijn kattenmandje of kattenmeubeltje speciaal en alleen voor jouw kat. Een zachte kattenmand geeft een geborgen gevoel en zorgt voor optimale rust. En jouw nieuwe fluwelen fauteuil blijft vrij van kattenharen, ook niet geheel onbelangrijk ;-).

Kies de perfecte vorm voor jouw kattenmand

Het aanbod in verschillende kattenmanden is onwijs groot. Dat maakt de keuze niet altijd makkelijker. We gaan je hierbij helpen. De eerste stap is het bepalen van de juiste vorm kattenmand voor jouw kat. Ga je voor een ronde kattenmand voor je kat, een ovaal kittenmandje voor je kitten of wil je een grote rechthoekige kattenmand voor je grote kater? De vorm van de mand is het beste te bepalen op basis van het slaapgedrag van jouw kat. Waar de ene kat graag opgerold slaapt, ligt de andere kat het liefste languit in zijn mand. Pas de vorm van de kattenmand aan op de favoriete slaappositie van jouw kat voor optimaal slaapcomfort en heerlijk zachte dromen.

Kleuren en materialen van kattenmandjes

Sluit jouw interieur het beste aan op een zwartbeigegrijs √≥f roze kattenmandje? In onze kattenwinkel vind je handige filters om een selectie van jouw ideale kattenmanden te maken. Naast kleuren is er ook een ruime keuze in materialen. Elk materiaal heeft zijn voordelen maar geeft hiernaast ook een bepaalde uitstraling aan de kattenmand. Zoals de stoere uitstraling van een houten of rieten kattenmand, de warmte en zachte uitstraling van een pluche kattenmandje, of kies je liever voor praktisch en gaat jouw voorkeur naar een plastic kattenmand?

Kattenmanden en functionele handige opties

Naast de vorm en het materiaal bieden onze verschillende kattenmanden ook handige opties. Deze opties bieden voordelen in het gebruik van de kattenmandjes en kattenmeubels. Je kunt deze opties eenvoudig selecteren in de filters, maar hieronder enkele handige pluspunten op een rijtje:


Kattenmeubels en kattenbedden

Is jouw poes een √©chte diva of jouw kater een koning in zijn rijk? Bekijk dan zeker eens onze kattenmeubels en kattenbedden. Deze luxe kattenmanden zijn perfect voor luxe poezen en statige katers. Een kattenmeubel op pootjes, een luxe kattenbed van hout of een kattenkrukje met sisal voor jouw nieuwsgierige kitten. Naast de luxe kattenmeubels vind je in ons assortiment ook een First Class Selection. Deze collectie bestaat uit een reeks door kattenliefhebbers beoordeelde √©n gewaardeerde kattenmeubels voor kitten √©n kat!

Kattenhangmatten voor radiator of aan het raam

Een andere leuke manier om jouw kat een warme plek te bieden is de kattenhangmat. Een hangmat voor de kat is niet alleen fijn voor de kat, het geeft ook een speelse twist aan jouw interieur. In onze kattenwinkel vind je verschillende soorten kattenhangmatten. De meest bekende is toch wel de radiatorhangmat. Deze mat kun je eenvoudig aan de radiator hangen in huis. De hangmat voor verwarming voor katten zorgt niet alleen voor warmte, het geeft ook een goed overzicht over de woonkamer. Iets wat de meeste katten en kittens zeer op prijs stellen tijdens een dutje.

Kattenhuis, katteniglo of tent voor jouw katten?

Naast een assortiment kattenmanden en meubels vind je in onze kattenwinkel ook kattenhuisjes. Het voordeel van een kattenhuis is dat deze grotendeels gesloten zijn. En in de meeste gevallen voorzien zijn van maar √©√©n ingang. Voor sommige katten biedt dit een geborgen en veiliger gevoel tijdens het nemen van een slaapje. Kattenhuisjes vind je bij ons dan ook in allerlei mogelijkheden; een katteniglo, kattenhuis, een kattentent of een gesloten kattenmand.

Kattenslaapzakken en dekentjes

Voornamelijk kittens kruipen graag ver weg voor een slaapje. De warmte en veiligheid geeft ze een gerust gevoel. Dit is goed te verklaren omdat kittens vaak nog op zoek zijn naar het bekende en geborgen gevoel van het nest en de nestgenootjes. Onze kattenslaapzakken en kittenmandjes zijn dan ook perfect geschikt voor jouw kitten of kleine kat. Kies voor een slaapzak gemaakt van knisperende materialen of ga voor een kattenslaapzak met fleece voor extra warmte tijdens het dutten.

Combineren van de slaap en speelplaats van jouw kat

Wil jij de slaapplaats en speelplaats van jouw kat combineren? Of is er weinig ruimte in huis? Dan is een krabpaal met hangmat of kattenhuisje een hele leuke keuze. In onze categorie krabpalen vind je verschillende krabpalen met huisjes, tentjes, hangmatten én andere slaapplaatsen. Zo kan jouw kat heerlijk dutten na het spelen op zijn krabpaal.

Meer leuke items voor jouw kat of kitten?

Naast een fijne slaapplaats voor jouw kat vind je bij Flamingo natuurlijk meer voor jouw kat! Van uitdagende krabpalen tot lekkere kattensnacks en van kattenspeeltjes tot kattenbakvulling. Bij Flamingo vind je alles voor jouw kat onder √©√©n dak! Wil je meer lezen over katten? Bekijk dan zeker eens onze blogpagina waar je leuke artikelen kunt lezen over katten zoals; ‚ÄúWat heb je nodig voor een kitten?‚ÄĚ √ďf ‚ÄúWat is de beste kattenbakvulling?‚ÄĚ laat je informeren √©n inspireren! 

Kort samengevat

Een kattenmand biedt warmte, geborgenheid én een eigen plekje voor jouw kat in huis. Ideaal om kattenharen te voorkomen op jouw bankstel of vloerkleed.
Het assortiment kattenmanden is enorm; van mooie pluche kattenmandjes tot speelse kattenhuisjes en speelzakken voor de kat. Ontdek de mogelijkheden in onze kattenwinkel voor jouw kitten of kat!
Kies een kattenmandje die aansluit op de wensen van jouw huistijger. Een lekker warme pluche kittenmand of een moderne kunststof kattenmand. Scroll door onze kattenwinkel en laat je inspireren.