Vogelbenodigdheden

Vlieg door onze vogelspullen en vind alles dat je nodig hebt voor jouw vogel. Onze speeltjes, snacks, vogelhuisjes en majestueuze vogelkooien zullen je gevleugelde vriend vast doen zingen van plezier.

Van vogelkooi tot vogelspeelgoed, alles voor jouw gevleugelde vriend!

De vrolijk fluitende kanarie, tamme parkiet, prachtige zebravink of praatgrage papegaai. Ben jij van plan een gevleugelde vriend in huis te nemen en ga je graag goed voorbereid te werk? Ontdek dan snel ons assortiment vogelbenodigdheden en bekijk onze vogelchecklist voor een vliegende start!

Kanarie of parkietenkooi, een kamervolière of een volière voor buiten?

De basis van deze checklist start met een goede huisvesting voor jouw vogels. Gelukkig hebben wij een groot assortiment vogelkooien voor alle soorten vogels! Wil jij jouw parkieten, kanaries of papegaai binnen laten verblijven? Bekijk dan onze vogelkooien voor binnen. Hier vind je onder andere de parkietenkooikanariekooipapegaaienkooi en onze prachtige kamervolières. Ook voor vogels die buiten gehouden worden vind je een rijkelijk aanbod in ons assortiment houten buitenvolières. Zo is er voor iedere vogelsoort én manier van huisvesten een geschikte vogelkooi of volière te vinden.

Voerbakjes, zitstokjes én badjes voor jouw vogel: bekijk alle kooibenodigdheden

Natuurlijk begint alles bij het kopen van een goede vogelkooi, maar hier stopt het niet. Ook de juiste inrichting van jouw vogelkooi is van belang voor een vrolijke fluiter in huis. Waterbakjes, vogelvoerbakjeszitstokken en een verfrissend vogelbadje mogen zeker niet ontbreken in de uitzet voor jouw vogel. Maar bekijk hiernaast ook zeker de mogelijkheden op het gebied van hygiëne in de kooi. Een goede bodembedekker doet bijvoorbeeld wonderen bij het optimaal schoonhouden van jouw vogelkooi.

Een vogelkooihanger of swingende schommel voor jouw vogel!

Naast de basisinrichting van jouw vogelkooi doe je jouw vogel ook een plezier met leuk vogelspeelgoed. Een swingende vogelschommel, uitdagende kooihanger, vogeltrapje of een leuke vogelspiegel om maar een greep uit het assortiment te noemen. In onze vogelwinkel vind je speelgoed voor kleine én grote vogels. Dus ook voor papegaaienspeelgoed kun je op ontdekkingstocht binnen ons assortiment vogelspeelgoed.

Tip: Bekijk ook ons assortiment voor tuinvogeltjes

Ben jij een echte vogelliefhebber en zie je het liefst het gehele jaar door vogels in jouw tuin? Bekijk dan zeker ons 4-seizoenen-assortiment voor tuinvogels. Lok de mooiste tuinvogels naar jouw tuin in de koude maanden met een voederhuisje gevuld met vetbollen of strooivoer. Of biedt een fijn plekje in het voorjaar om te broeden met onze vogelhuisjes en nestkastjes. Tuinvogels kunnen het gehele jaar door jouw hulp gebruiken, ontdek de mogelijkheden!