Onze merken

Naast de dierenbenodigdheden en snacks van ons eigen topmerk Flamingo, zijn we ook distributiepartner van enkele externe topmerken. Ontdek onze merken.

Flamingo: groot aanbod aan een eerlijke prijs

Wie ā€˜Flamingoā€™ zegt, die zegt ook ā€˜enorm assortimentā€™. Bij Flamingo vind je dan ook accessoires en snacks voor elk huisdier en elk baasje. En dat tegen een fijne prijs. Dankzij de nieuwe producten die we elke maand lanceren, is ons Flamingo-assortiment altijd up-to-date. We volgen dan ook de noden en tendensen in de huisdierensector op de voet. Of poot. šŸ˜‰

De producten voor ons aanbod worden zorgvuldig geselecteerd door ons ervaren team. Hierbij letten we op een sterke prijs-kwaliteit en functionaliteit. Of we vragen de producent om nog verbeteringen door te voeren, om zo het product helemaal tot zijn recht te laten komen. Hierdoor zijn heel wat van onze Flamingo-producten uniek.

Onze producten kan je in de winkel makkelijk herkennen aan de typische Flamingo-branding. Daarnaast maken we er een punt van om correcte en duidelijke informatie op de verpakking te vermelden. En dat in 8 talen. Zo kan jij steeds het product kiezen dat perfect past bij jou en je trouwe vriend.

Ontdek het volledige Flamingo-assortiment

 Harnas Step&Go Abbi Rood
Hond
521419 - 521425
Harnas Step&Go Abbi Rood
Maat: XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

 Harnas Pluto Rood camouflage
Hond
518727 - 518732
Harnas Pluto Rood camouflage
Maat: XS, S, M, L, XL, XXL

Snack Jookies Gebakken Koekje
Knaagdier
Niet meer beschikbaar

 Halsband  Ziggi Granietblauw
Hond
521584 - 5363931
Halsband Ziggi Granietblauw
Maat: XXS, XS, S, M, L, XL

Flamingo First Class Selection

Flamingo First Class Selection is ons assortiment voor huisdieren en baasjes die hun producten extra willen koesteren. Het zijn de meest kwaliteitsvolle keuzes binnen hun categorie in ons Flamingo-aanbod. Ze worden met extra zorg vervaardigd. En dankzij de typische donkergrijze verpakking herken jij deze producten in Ć©Ć©n oogopslag in de winkelrekken.

Bekijk onze First Class Selection producten


Flamingo First Class Selection logo
Zetel Anas Blauw
Kat
Hond
560842 - 560843
Zetel Anas Blauw
Maat: S, M

Sofa Tourmaline Bruin
Hond
520601 - 520603
Sofa Tourmaline Bruin
Maat: S, M, L

Zetel Anas Bruin
Kat
Hond
560840 - 560841
Zetel Anas Bruin
Maat: S, M

Sofa Emerald Groen
Hond
520598 - 520600
Sofa Emerald Groen
Maat: S, M, L

Andere topmerken in ons aanbod

Kong

Instinctief hebben honden de behoefte om te spelen en te kauwen. Daarom riep Kong in 1970 een speeltje in het leven om in te spelen op die behoefte. De Kong Classic, het rubberen speeltje waarmee het allemaal begon, stuitert op een manier die honden urenlang bezighoudt, heeft een zacht gevoel in de mond en is natuurlijk superduurzaam. Intussen heeft Kong haar aanbod uitgebreid met heel wat sterke speeltjes voor elk hondenras. In ons aanbod vind je dan ook heel wat speeltjes van Kong.


KONG logo
KongĀ® Speelgoed Classic Rood Rubber Wobbler
Hond
500164 - 513369
KongĀ® Speelgoed Classic Rood Rubber Wobbler
Maat: XS, S, M, L, XL, XXL

Snack MarathonĀ® 2-PK Kip
Hond
521046 - 521048
Snack MarathonĀ® 2-PK Kip
Maat: S, M, L

Flexi

Flexi is de marktleider van de oprolbare leiband, die we tegenwoordig een Flexi-lijn noemen. Miljoenen baasjes ter wereld gebruiken intussen deze Duitse uitvinding. Het opzet van de Flexi-lijn is om honden de nodige bewegingsvrijheid te gunnen, maar tegelijk nog zelf de touwtjes in handen te hebben. Uiteraard konden de Flexi-lijnen niet in ons aanbod ontbreken.

flexi logo