Alles voor jouw huisdier

Hier vind je alles dat je nodig hebt voor de verzorging en huisvesting van je hond, kat, knaagdier, vogel, kip, reptiel of vis.

Dé groothandel voor dierenbenodigdheden


Flamingo Pet Products is de Belgische groothandel voor dierenbenodigdheden bij uitstek. Wij leveren graag alles dat jij nodig hebt voor jouw complete dierenwinkel of huisdierenafdeling. Binnen ons assortiment van 8500 producten voor hond, kat, kip, knaagdier, vogel, vis en reptiel vind jij vast wat je zoekt. Zo zorgen we samen dat het huisdieren en hun baasjes nooit aan iets ontbreekt.

“Alles voor jouw huisdierenafdeling. Gewoon bij Flamingo”

Groothandel voor vogelbenodigdheden


Alles voor parkieten, kanaries, volièrevogels en zelfs papegaaien; onze groothandel staat tot de nok gevuld met prachtige producten voor gevleugelde vrienden. Ben jij op zoek naar een totaalleverancier van vogelbenodigdheden dan kun je terecht in onze vogelwinkel. Hier ontdek je alles op het gebied van vogels; van onder andere vogelkooien tot luxe buiten volières , vogelspeelgoed , vogelvoeding , vogeltransport én broedbenodigdheden . In ons rijkelijke aanbod vind je zelfs een speciale 4-seizoenen categorie voor tuinvogels. Zoek je een partner die je kan voorzien in een uitgebreid en kwalitatief assortiment vogelhuisjes, tuinvogelvoer, broedplaatsen én voederplaatsen? Óók dan kun je terecht bij Flamingo, dé groothandel voor jouw dierenwinkel!

Groothandel voor hondenspullen

Wat is er nu handiger dan jouw totale assortiment hondenbenodigdheden inkopen bij één  groothandel? Of je nu op zoek bent naar handige verzorgingsproducten voor jouw trimsalon, hondentrainingspullen voor jouw hondenschool óf zoekt naar een groothandel van hondenspullen voor jouw dierenwinkel. Flamingo is een groothandel van hondenartikelen waar je alles kunt vinden om jouw klanten te voorzien in een prachtig assortiment. De groothandel van Flamingo biedt een assortiment voor alle honden groot én klein; van luxehondenmanden, tot hondenbenches en hokken, hondensnacks , wandelbenodigdheden en natuurlijk het allerleukste hondenspeelgoed . Ontdek ons kwispelwaardig aanbod voor honden en laat je inspireren voor jouw dierenwinkel of online dierenshop.

Groothandel in dierenbenodigdheden voor kippen

Luxe kippenhokken en grote kippenrennen, onze kippenwinkel staat tjokvol prachtige verblijven en benodigdheden voor kippen. De producten in onze kippen groothandel zijn zorgvuldig geselecteerd door onze gespecialiseerde medewerkers. Hierdoor vind je bij Flamingo een goede prijs-kwaliteitsverhouding én een grote diversiteit aan de beste kippenbenodigdheden. Hiernaast biedt ons magazijn een grote stockvoorraad, zo kunnen we een supersnelle service bieden waarbij bestelde producten vaak al binnen 24 uur worden verzonden. Zo zorgen we samen voor gelukkige huisdieren én blije baasjes!

Groothandel voor konijnen en knaagdieren

Een groothandel waar je alles kunt vinden voor knagende huisdieren? Flamingo heeft een enorm gamma voor knaagdieren én konijnen, waar jij naar hartenlust kunt shoppen voor jouw klanten. Onze knaagdierwinkel bevat méér dan 400 knaagdier- en konijnenbenodigdheden; van konijnenhokken tot knaagdierkooien en het leukste knaagdierspeelgoed , álles op het gebied van hygiëne in de kooi én natuurlijk handige benodigdheden voor de verzorging van deze kleine huisdieren. Laat je inspireren door het aanbod in onze groothandel en ontdek wat Flamingo kan betekenen voor jouw dierenwinkel!

Groothandel voor kattenbenodigdheden

Katten zijn populaire huisdieren, niet voor niets vind je bij Flamingo dan ook een groot gamma in de groothandel voor kattenbenodigdheden. Met de mooiste Flamingo-kattenproducten heb je gegarandeerd succes bij jouw kat-liefhebbende klanten. Onze kattenwinkel biedt namelijk álles voor een gelukkig spinnende huistijger. Van luxe kwalitatieve krabpalen en kattenmeubels tot het leukste kattenspeelgoed en van de zachtste kattenmanden tot lekkere kattensnacks . Door ons eenvoudig en snel online bestelproces staan jouw favoriete Flamingo-producten binnen een mum van tijd op de stoep. Klaar om te shinen in de schappen van jouw dierenwinkel!

Aquariumgroothandel

Al bijna 50 jaar dragen wij ons steentje bij aan de unieke band tussen huisdieren en hun baasjes. Met een assortiment van méér dan 8500 producten zijn we in de jaren gegroeid tot een enorme groothandel van dierenbenodigdheden. Ook op het gebied van vissen kun jij als retailer bij ons terecht! Onze aquariumgroothandel biedt naast aquariums én bokalen ook prachtige decoratie, aquariumplanten én alles op het gebied van aquariumtechniek. Ons aanbod voor vissen is onder andere afkomstig uit Europa, Azië en zelfs Amerika waardoor je verzekerd bent van de beste kwaliteit, zorgvuldig geselecteerd door onze deskundige medewerkers.

Groothandel voor reptielen

Wij streven naar een ultieme service, snelle leveringen én de allermooiste producten. Onze groothandel voor dierenbenodigdheden biedt daarom maandelijks een collectie nieuwe producten, zo kun je jouw klanten altijd voorzien in de mooiste items volgens de laatste trends. Dit geldt ook voor onze groothandel voor reptielbenodigdheden. Ben je op zoek naar reptielbenodigdheden om de schappen van jouw terrariumafdeling te vullen? Bekijk dan zeker eens ons assortiment; van terrariumdecoratie tot de huisvesting en voeding van schildpadden.

Groothandel dierenbenodigdheden voor bedrijven

Of je nu de trotste eigenaar bent van een eigen trimsalon, een grote dierenwinkel online hebt of een dagelijks de deuren opent van jouw fysieke dierenwinkel. Flamingo biedt een totaalaanbod voor álle retailers op het gebied van dierenbenodigdheden. Een groothandel voor dieren vraagt medewerkers met kennis, passie én gedrevenheid om enkel het beste te willen voor onze huisdieren. En dat is exact waar onze dierengroothandel voor staat; bijdragen aan de unieke band tussen huisdier en baasje. Jij als retailer speelt hierin natuurlijk óók een belangrijke en onmisbare rol! Laat je verrassen door ons assortiment en ontdek wat we samen kunnen betekenen voor jouw klanten én hun geliefde huisdieren.