Ontdek ons duurzaamheidsrapport 2023!
x

Knaagdierbenodigdheden

Snuffel hier door onze accessoires en snacks voor jouw favoriete knagers. Van kooien en speeltjes tot knabbelwaardige snacks voor konijnen, cavia’s, hamsters, fretten, ratten en andere knaagdieren.

Knaagdieren en konijnen

Verwacht je binnenkort een hamster, een vriendje voor jouw konijn of ben je op zoek naar een nieuw verblijf voor jouw cavia? Onze winkel voor knaagdieren en konijnen staat tjokvol mooie, handige én praktische items voor fluffy vriendjes. Bij Flamingo vind je een totaalaanbod voor jouw kleine knager!

Een fijn verblijf voor jouw knaagdier

Verblijft jouw knager gezellig bij jou in huis? Dan is een goede huisvesting van groot belang. Op de eerste plaats natuurlijk voor jouw kleine knager maar ook voor een goede hygiëne in huis. De mogelijkheden voor binnen huisvesting is uiteenlopend. Van compacte knaagdierkooien tot uitdagende hamsterkooien en van een caviahok tot een schuilhuisje voor jouw chinchilla! In onze knaagdierwinkel is er voor iedere knager, groot én klein, geschikte huisvesting te vinden voor binnen.

Buitenverblijven voor konijnen

Een groot konijnenhok voor jouw Vlaamse reus, een dubbel konijnenhok voor jouw koppeltje konijnen of een konijnenhok met ren voor jouw knager? Het aanbod voor huisvesting voor buiten biedt mogelijkheden voor iedere situatie. Kies voor een houten konijnenhok in bouwpakket óf bekijk de opties op het gebied van een konijnenhok in kunststof. Konijnen zijn energieke dieren die veel beweging nodig hebben. Wil je jouw konijnen voldoende ruimte bieden? Scroll dan ook zeker eens door het aanbod konijnenrennen en creëer eenvoudig meer speeloppervlakte voor jouw fluffy vriendjes!

Accessoires voor je kooi

Het stopt natuurlijk niet bij een konijnenhok kopen of een hamsterkooi aanschaffen. Ook de inrichting van het knaagdierverblijf is belangrijk. In onze categorie kooi accessoires vind je alles wat je nodig hebt. Ontdek onze drinkflesjes en voerbakjes, fijne slaapplaatsen, een handig knaagdiertoilet of sterk absorberende bodembedekking. Bekijk ook zeker eens het speelgoed voor de knaagdierkooi. Leuk knaagdierspeelgoed draagt bij aan een goed gehumeurd knagertje én maakt van jouw knaagdierkooi een uitdagend speelparadijs!

Voeding en verzorging van jouw knager

In onze knaagdierwinkel vind je een breed scala producten voor de perfecte verzorging en voeding van jouw konijn, hamster, cavia, chinchilla, fret of ieder ander knaagdier. Ben je op zoek naar heerlijke knaagdiersnacks voor jouw Russische dwerghamster? Een konijnenborstel voor de vachtverzorging van jouw angorakonijn? Of een nagelschaartje voor de nagels van jouw geliefde cavia? Bekijk dan zeker eens het aanbod in onze verzorgingscategorie voor knaagdieren en ontdek de mogelijkheden!

Wist je dat …

Een konijn eigenlijk technisch gezien geen knaagdier is? Een konijn valt onder de categorie ‘haasachtigen’. Dat komt omdat ze een extra paar tanden hebben, terwijl knaagdieren enkel grote snijtanden hebben.