We care about pets!

Met de accessoires en snacks van Flamingo wordt elke ervaring met jouw huisdier een gouden moment. Voor een unieke band, een leven lang.

Ontdek onze nieuwe producten

Elke maand trakteren we jou en je huisdier op kersverse producten. Benieuwd naar onze nieuwste verrassingen?


In de kijker

In mei legt iedere vogel een ei. Maar ook tijdens de rest van het jaar beweegt er heel wat in de wereld van de huisdieren. Ontdek hier de uitgelichte nieuwtjes van dit moment.


Productinformatie efficiënt uitwisselen met GS1 GDSN

Productinformatie efficiënt uitwisselen met GS1 GDSN

Over elk product valt enorm veel te vertellen. Samen met GS1 kunnen we productinformatie van onze 8500 producten nu makkelijk uitwisselen.

Lees meer
Flamingo officieel erkend als inclusieve onderneming

Flamingo officieel erkend als inclusieve onderneming

Bij Flamingo vinden we inclusief ondernemen belangrijk. We zetten hier actief op in en kregen het Referentiebewijs Inclusieve Onderneming 2022.

Lees meer
Fier op mijn dier

Heb je leuke foto’s van jouw huisdier en zijn favoriete Flamingo-product? Wij zetten de band tussen jou en je huisdier graag in de verf.


Over Flamingo Pet Products

De band tussen huisdieren en hun baasjes is uniek. Vandaag de dag is ons huisdier vaak een steun en toeverlaat, een deel van ons gezin, of zelfs een uitdrukking van wie we zijn.

Bij Flamingo willen we die unieke band tussen élk huisdier en élk baasje in de verf zetten. Daarom hebben we als groothandel van dierenbenodigdheden al 50 jaar alles in huis om beestjes en hun baasjes dichter bij elkaar te brengen en hun leven samen zo aangenaam mogelijk te maken.

 We care about pets!

Lees ons verhaal

JE HUISDIER VERDIENT HET ALLERBESTE

Daarom vind je bij Flamingo altijd alles wat je nodig hebt in ons assortiment van 8500 producten.

UNIEKE PRODUCTEN VOOR EEN UNIEKE BAND

Omdat de band met je huisdier en de wereld rondom ons voortdurend verandert, trakteren we je elke maand op nieuwe producten.

VOOR ÉLK HUISDIER EN ÉLK BAASJE

Iedereen is welkom bij Flamingo. Van hond tot hamster, voor baasjes met elk budget.