Vijvervoer Beige
Artikelnummer(s): 1030465
Bekijk de bijhorende downloads:
Vijvervoer Beige
Artikelnummer(s): 1030465
2L
Artikelnummer: 1030465
Heb je feedback over dit product? Laat het ons dan zeker weten.
Waar te koop voor particulieren?
Leuk dat je onze producten wil aankopen! Daarvoor kan je terecht bij een Flamingo-verdeler. Druk de productinformatie gerust af en vraag je lokale (dieren)winkel of ze het product dat je zoekt in voorraad hebben.
Dit product bestellen als bedrijf?
Bedrijven kunnen verdeler worden van onze producten.
Ben je een nieuwe klant? Word dan snel een verdeler.
Heb je reeds een B2B account? Log dan hier in.
Ben je een nieuwe klant? Word dan snel een verdeler.
Heb je reeds een B2B account? Log dan hier in.
Verwen je vissen met deze Europese vijvervoer sticks! Boordevol voedingsstoffen voor een gezond dieet. Perfect voor je aquariumbewoners.
- Gemaakt in Europa
|
Productomschrijving:
|
VIJVERVOER STICKS - 2L |
|---|---|
|
Productnaam:
|
Vijvervoer Beige |
|
EAN:
|
5415245052007
|
|
Artikelnummer:
|
1030465 |
|
Merknaam:
|
Flamingo |
| Levensfase: | Alle leeftijden |
| Type product: | Vijvervoer |
| Rassoort: | Zoetwatervissen |
| Dier/Ras : | Alle vissoorten |
| Rasgrootte: | Alle groottes |
| Binnen/Buiten gebruik: | Buiten |
| Na het openen: | Gebruiken tot vervaldatum |
|---|---|
| Origine: | Niet-dierlijk |
| Type voeding: | Complete |
| Additieven Nutritionele Verpakking: | Vitaminen: 3a672a vitamine A 10000 IE/kg. Sporenelementen: 3b107 IJzer (gecheleerd met eiwithydrolysaten) 20 mg/kg, 3b202 Jodium (calciumjodaat, watervrij) 1 mg/kg, 3b407 Koper (gecheleerd met eiwithydrolysaten) 3 mg/kg, 3b505 Mangaan (gecheleerd met eiwi |
| Additieven Technologische Verpakking: | Antioxidanten: E310 propylgallaat 1 mg/kg, E321 butylhydroxytolueen 3 mg/kg. Conserveermiddelen. |
| Extra analytische bestanddelen: | Phosphorus 0,5% Calcium 0,3% Sodium 0,1% |
| Bewaaradvies: | Bewaren op een droge plaats, Bewaren op een koele plaats |
| Soort Snack: | Stok |
| Wijze van bereiding/afwerking: | Extrusie |