Siebe werkt 1 dag bij Flamingo

21/10/2021 Duurzaamheid
Vandaag, 21 oktober 2021, is het de vijftiende editie van YOUCA (Youth Climate Action Day). Vandaag gaan 15 000 leerlingen tijdens hun schooluren een dag aan de slag bij een deelnemend bedrijf. In ruil doneren de bedrijven een ‘loon’, 55 euro per leerling per dag, via YOUCA naar het goede doel. Ook wij engageren ons samen met 15 000 leerlingen en andere bedrijven om geld in te zamelen voor jongerenprojecten wereldwijd. Dit jaar is dat een project van KIYO in Brazilië, de Filipijnen én België.

Dé uitdaging waar de YOUCA Action Day dit jaar rond draait is 'Gelijke kansen en non-discriminatie'. Iedere jongere heeft kracht, iedere jongere heeft dromen, plannen en talenten en iedere jongere moet de kans krijgen die te ontplooien. Miljoenen jongeren hier, in de Filipijnen en Brazilië krijgen te maken met discriminatie op basis van gender, geaardheid, afkomst, geloof, huidskleur ...

Ook bij Flamingo zetten we onze schouders graag onder een duurzame en inclusieve samenleving. We streven ernaar te ondernemen op een verantwoordelijke, inclusieve en ecologische manier. Daarom vinden we het belangrijk om niet alleen ons eigen steentje bij te dragen met een ecologisch gamma en tal van duurzame initiatieven, maar ook onze schouders te zetten onder projecten die dezelfde visie en waarden delen.

Wij mogen dit jaar Siebe verwelkomen in het kader van YOUCA. Siebe helpt ons vandaag met het klaarzetten van onze beursstand. Dat doet hij onder begeleiding van onze shopfitters, Davy en Sander. Bedankt voor je inzet, Siebe!
We care about pets!

boy poses in the showroom of flamingo pet products
boy poses in the showroom of flamingo pet products
boy poses in the showroom of flamingo pet products

Ook interessant

Over Flamingo Pet Products

Over Flamingo Pet Products

Al 50 jaar verdelen we 8500 accessoires en snacks die het beste halen uit de band tussen huisdieren en hun baasjes. We care about pets!

Lees ons verhaal
De Flamingo-service

De Flamingo-service

Bij Flamingo gaan we verder dan enkel een sterk gamma producten aanbieden. We halen het beste uit jouw dierenwinkel of -afdeling.

Lees er alles over