Pet Sustainability Coalition

We geven niet alleen om huisdieren, maar ook om onze planeet en onze medewerkers. Daarom zijn we lid geworden van de Pet Sustainability Coalition (PSC).

Pet Sustainability Coalition

We geven niet alleen om huisdieren, maar ook om onze planeet en onze medewerkers. Daarom zijn we lid geworden van de Pet Sustainability Coalition (PSC). PSC heeft als doel om bedrijven binnen de huisdierensector samen te brengen, bij te staan en te inspireren om groener én verantwoordelijker te ondernemen. Dankzij de nauwe samenwerking, aanbevelingen en tools van PSC engageren we ons als bedrijf om actief in te zetten op alles rond duurzaamheid.


Naar een betere wereld voor ons en onze huisdieren samen met Pet Sustainability Coalition

Meer dan enkel het milieu

Hoewel groen ondernemen een onmisbaar onderdeel is van de actiepunten van Pet Sustainability Coalition (PSC), is het veel breder dan dat. PSC werkt ook aan betere arbeidsomstandigheden, minder armoede, gezondheid en welzijn … Kortom: een betere wereld. Voor ons en onze huisdieren.


dog gives paw to owner in park - Flamingo Pet Products

17 modules

Hoe gaat PSC nu precies te werk? Aan de hand van vragenlijsten wordt de huidige stand van zaken van het bedrijf in kaart gebracht. Hierbij wordt er gewerkt met 17 modules, gaande van welzijn tot klimaat. Per module maakt PSC een uitgebreid rapport met aanbevelingen, gebaseerd op de huidige stand van zaken. Na 1 jaar worden de vragenlijsten opnieuw ingevuld en wordt de voortgang gemeten.

Ook interessant

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Bij Flamingo Pet Products geloven we dat vele kleine inspanningen een groot verschil maken voor het milieu. Daarom dragen we zelf ons steentje bij.

Lees meer
Groen naar het werk met elektrische bedrijfswagens

Groen naar het werk met elektrische bedrijfswagens

De klassieke bedrijfswagen is een van de grootste oorzaken van luchtvervuiling door CO2. Bij Flamingo kiezen we meer en meer voor groene alternatieven.

Lees meer