Juguetes para perros


¡Elige entre hasta 2000 juguetes para tu perro! De caucho a textil, de juguetes interactivos a sostenibles. De Flamingo a KONG.

Het leukste hondenspeelgoed voor groot én klein

Flamingo biedt het leukste hondenspeelgoed voor iedere woef. Groot, klein, sterk, jong of al wat ouder: in onze hondenwinkel is voor iedere hond een leuk speeltje te vinden. Van leuke speeltouwen tot uitdagend piepspeelgoed en van interactief hondenspeelgoed tot de leukste speeltjes voor jouw pup! Ontdek het leukste hondenspeelgoed in het assortiment van Flamingo.

De voordelen van hondenspeelgoed

Hondenspeelgoed is op de eerste plaats natuurlijk leuk, maar wist je dat hondenspeelgoed je ook enorm kan helpen in de opvoeding van jouw hond? Het draagt bij aan gezonde beweging, mentale uitdaging én is hiernaast goed voor de bandopbouw tussen jou en jouw trouwe hond. We zetten de voordelen van uitdagend speelgoed voor jouw hond even op een rijtje:

• Plezier
• Lichamelijke beweging
• Mentale uitdaging
• Rust en balans
• Natuurlijke behoefte
• Gezond gebit
• Bandopbouw

Verschillende soorten en materialen hondenspeelgoed

Is jouw hond een fanatieke touwtrekker, een energieke ballenvanger, een échte knuffelkont of juist een slimme puzzelaar? Om te bepalen welk speelgoed perfect is voor jullie is het belangrijk te weten waar de staart van jouw hond overuren door draait. Hieronder vind je een overzicht van verschillende soorten hondenspeelgoed van Flamingo:


Speciaal puppyspeelgoed

Door jouw puppy verschillende soorten puppyspeeltjes aan te bieden leer je hem ontdekken. De verschillende vormen, materialen, geuren en kleuren stimuleren het leerproces van een puppy. Ook kan geschikt puppyspeelgoed helpen bij andere facetten van de opvoeding. Zoals het aanleren van goed kauwgedrag door jouw pup kauwspeeltjes aan te bieden. Of de benchtraining extra leuk te maken door een lekkere zachte puppyknuffel voor in de bench te kopen. Puppyspeelgoed kan je op meerdere manieren helpen bij een positieve opvoeding van jouw puppy.

De snuffelmat en andere zoekspellen

Wist je dat snuffelen voor honden stressverlagend werkt? Het deel van de hersenen waar de emoties gereguleerd worden staat in rechtstreekse verbinding met het reukorgaan. Regelmatig snuffelen veroorzaakt een positieve werking op dit deel van de hersenen, wat zorgt voor stressverlaging. Een goed voorbeeld hiervan is de snuffelmat voor honden. Deze speelmat kun je vullen met lekkere voertjes of verschillende kleine hondensnacks. Doordat jouw hond al snuffelend op zoek gaat naar zijn voertjes, wordt er automatisch positief gewerkt in de bovenkamer. Dit maakt zoekspeelgoed en snuffelspeelgoed niet alleen leuk en uitdagend, het draagt ook bij aan mentale balans én een vrolijk gehumeurde viervoeter.

TIP: Heeft jouw puppy moeite zelf rust te pakken of is jouw volwassen hond snel overprikkeld? Het gebruik van een snuffelmat of likmat voor de hond kan je hierbij écht helpen. De mentale uitdaging en stressverlaging zorgt ervoor dat jouw kleine druktemaker sneller voldaan is en hierdoor makkelijk rust kan vinden.

Uitdagende denkspelletjes voor honden

Is jouw hond “het slimste jongetje uit de klas” en biedt hondenspeelgoed vaak maar voor een korte tijd plezier? In onze hondenwinkel vind je uitdagende denkspelletjes van verschillende niveaus. Speciale puppydenkspellen voor de beginners maar ook hondenpuzzels met voldoende uitdaging voor gevorderde spelers. Wil je naast uitdaging wat meer actie tijdens het spelen? Dan zijn de interactieve hondenspellen uit ons assortiment een goede keuze voor jullie.

Populair KONG hondenspeelgoed

KONG hondenspeelgoed is populair en dit is niet voor niets. Het hondenmerk KONG heeft een lange geschiedenis in de wereld van hondenspeelgoed en is razend populair onder hondenliefhebbers. In onze hondenspeelgoedwinkel vind je dan ook een collectie KONG-hondenproducten. Van KONG-knuffels en de welbekende KONG Classic tot sterk en duurzaam kauwspeelgoed. De collectie is zorgvuldig door ons team van ervaren hondenliefhebbers samengesteld. Hierbij is gelet op kwaliteit, duurzaamheid én natuurlijk plezier voor hond en baas.

Onverwoestbaar hondenspeelgoed

Het is speelgoed waar eigenlijk elke hondeneigenaar naar op zoek is. Helaas, we gaan het niet mooier maken dan dat het is; onverwoestbaar bestaat niet. Maar dit wil niet zeggen dat er geen extra sterk speelgoed is voor honden met een stevige bite. In onze filters vind je een optie om het speelgoed te filteren op leeftijd én kauwgedrag. Zo ontdek je eenvoudig de mogelijkheden voor jouw puppy, gevorderde kauwer óf krachtkauwer. Bekijk bijvoorbeeld onze Strong Stuff-collectie met stevige hondenknuffels of de uitdagende hondenspeelballen.

Zachte knuffelbare hondenknuffels

Een heerlijk zacht vriendje voor in de hondenmand, de puppybench of om lekker warm tegenaan te kruipen op je hondenkussen. Een hondenknuffel is voor vrijwel iedere hond een schot in de roos. De keuze binnen ons aanbod hondenknuffels is dan ook enorm. Pluche hondenknuffels, een speciale puppyknuffel, hondenknuffels zonder vulling, een speeltje met squeaker of juist een zonder geluidjes … ;-) Met een assortiment van méér dan 300 verschillende hondenknuffels is er zéker een nieuw favoriet vriendje voor jouw hond te vinden. En als je die perfecte knuffel hebt gevonden en jouw knappe viervoeter ligt heerlijk te slapen met zijn nieuwe maatje, stuur ons dan even een kiekje van het duo via onze pagina “Fier op mijn dier”. Wij genieten graag met jullie mee!

Meer ideeën opdoen voor jouw geliefde viervoeter?

Naast een scala aan leuke hondenspeeltjes vind je in onze hondenwinkel natuurlijk méér voor jouw viervoeter. Ontdek onze heerlijk zachte hondenmanden, robuuste hondenhokken, handige puppybenches Ã³f bekijk alles voor de verzorging van jouw geliefde viervoeter. Elke maand trakteren we jou en je trouwe woef op nieuwe accessoires en snacks. Want jij en je huisdier verdienen het allerbeste. Snuister dus ook eens door onze nieuwe producten voor honden.

Naast het nodige plezier zorgt hondenspeelgoed voor meer voordelen. Mentale en lichamelijke uitdaging bijvoorbeeld, een must voor een goedgehumeurde viervoeter. Lezen wat hondenspeelgoed nog meer kan doen? Bekijk dan hierboven de voordelen van hondenspeelgoed.
Puppyspeeltjes moeten veilig zijn, geen kleine onderdeeltjes bevatten én tegen een stootje kunnen. Kauwspeeltjes, puppyknuffels en snuffelmatten doen het over het algemeen bij elke pup goed.
Denkspellen, brain trainers en snuffelspeelgoed zijn perfect voor mentale uitdaging. Je hond moet zijn intelligentie gebruiken én verbreden voor dit speelgoed, het gaat verveling tegen en zorgt voor rust. En dat is exact waarom dit speelgoed zo goed is voor je hond.
Helaas is onverwoestbaar een breed begrip, eigenlijk kan natuurlijk alles kapot. In onze hondenwinkel vind je wel extra sterk hondenspeelgoed voor grote en sterke honden. Maak een selectie in het speelgoed via de filters en ontdek de mogelijkheden.