Nederlands Français English Deutsch Español Italiano
Home  |  New Products  |  About Flamingo  |  Contact   |  Location  |  Vacancies
AQUARIUM
BIRD
CAT
DOG
POND
SMALL ANIMAL
TERRARIUM
Advanced search
Login Shop
Magazijn
Magazijnier / Orderpicker (dagdienst - voltijds)
Als magazijnier pick je accessoires die baasjes nodig hebben voor hun huisdieren: hondenspeelgoed en manden, kattenbakvulling, vogelkooien, leibanden, snacks enzovoort. Daarnaast zorgen andere taken in het magazijn voor afwisseling.
See Details
Magazijnier / Reachtruckchauffeur (dagdienst - voltijds)
Goederen correct uithalen en wegzetten, orders klaarmaken en picken voor verzending wordt jouw grootste verantwoordelijkheid. Dat doe je op elk moment met zin voor orde, netheid en veiligheid. Je bent een leergierige teamspeler die ook zelfstandig kan werken. Je werkt in dagdienst en kan goed overweg met een pc-terminal en scannersysteem. Bij voorkeur heb je al een eerste werkervaring achter de rug.
See Details
Master Data
Medewerker Master Data
Is data jouw dada? Dan is deze job iets voor jou! Als Master Data-medewerker sta je in voor alle aspecten van databeheer. Samen met je enthousiaste team verzamel en verrijk je de nodige data door onze producten voor huisdieren te verkennen en info te ontrafelen, van materiaal tot kleur. Daarnaast neem je onder andere dataprocessen en data-kwaliteitsproblemen nauwkeurig onder de loep.
See Details
Marketing
Allround Marketeer
Als creatieve geest met zin voor organisatie en een sterke hands-on-mentaliteit ben je een belangrijke schakel in de verdere uitbouw van ons marketingteam. Je bijt je vast in diverse marketingtaken, van reporting en webmastering tot advertising.
See Details