Nederlands Français English Deutsch Español Italiano
Home  |  New Products  |  About Flamingo  |  Contact   |  Location  |  Vacancies
AQUARIUM
BIRD
CAT
DOG
POND
SMALL ANIMAL
TERRARIUM
Advanced search
Login Shop
Sales
Commercieel medewerker buitendienst
Als commercieel medewerker buitendienst bouwt u verder aan de optimalisatie en uitbreiding van ons verkoopsnetwerk. U bent verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten. Uiteraard werkt u hiervoor ook nauw samen met uw collega’s, waaronder de verkoopleider. U rapporteert aan de verkoopleider Benelux.
See Details
Aankoop
Assistent Aankoper
De aankopers van Flamingo Pet Products zoeken steeds producten van de beste prijs-kwaliteitverhouding om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Dat doen ze natuurlijk niet alleen. Als assistent ondersteun je deze aankopers administratief, zodat ze zich nog beter kunnen toespitsen op hun kerntaken. In de eerste plaats verzorg je verschillende administratieve taken. Je zorgt dat alle nodige gegevens rond artikelen en condities correct en tijdig in de applicaties ingevoerd zijn. Je communiceert duidelijk, correct en constructief naar leveranciers en interne stakeholders.
See Details
Magazijn
Magazijnier Containers Lossen
Jouw grootste verantwoordelijkheid wordt het lossen van goederen van containers die handmatig op een pallet worden gestapeld voor stockage in het magazijn. De goederenstroom in het magazijn help je zo snel en efficiënt mogelijk te verwerken. Dat doe je op elk moment met zin voor orde, netheid en veiligheid. Je bent een leergierige teamspeler die ook zelfstandig kan werken. Je werkt in dagdienst en kan goed overweg met een pc-terminal en scannersysteem. Bij voorkeur heb je al een eerste werkervaring achter de rug
See Details
Graphics - Marketing
Grafisch vormgever met fotografieskills
Als grafisch ontwerper voorzie jij op een creatieve, aantrekkelijke en nauwgezette manier designs voor banners, mailtemplates, landingpages, verpakkingen, advertenties, promomateriaal,… Je beheert ze vanaf het concept conform de huisstijl en durft out of the box meedenken. Je hebt als communicatieve, hands-on en stressbestendige multitasker reeds een eerste werkervaring achter de rug. Kennis van Photoshop, Illustrator, InDesign en fotografie is een absolute must. Kennis van video, Premiere Pro en After Effects is een groot pluspunt.
See Details
Magazijn
Magazijnier / Orderpicker
Goederen correct uithalen en wegzetten, orders klaarmaken en picken voor verzending wordt jouw grootste verantwoordelijkheid. Dat doe je op elk moment met zin voor orde, netheid en veiligheid. Je bent een leergierige teamspeler die ook zelfstandig kan werken. Je werkt in dagdienst en kan goed overweg met een pc-terminal en scannersysteem. Bij voorkeur heb je al een eerste werkervaring achter de rug.
See Details
Herbevoorrading
Bediende Herbevoorrading
Flamingo Pet Products zoekt een bediende ‘herbevoorrading’ (m/v) die kracht kan bijzetten aan de groei van onze organisatie. Je staat in voor stockoptimalisatie, plaatst met veel aandacht en precisie bestellingen en volgt ze daarna verder op. Daarnaast zorg je voor het opvolgen en bijsturen van achterstallige en verwachte leveringen. Het is dus jouw taak om het proces “herbevoorrading” zo vlot mogelijk te laten verlopen. Bij voorkeur heb je al een eerste werkervaring achter de rug.
See Details